Disclaimer Hypnose.eu

Hypnose.eu verleent u hierbij toegang tot Hypnose.eu (de website) en nodigt u uit kennis te nemen van haar aanbod. Hypnose.eu behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Hypnose.eu.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website. Hypnose.eu oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Hypnose.eu zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Hypnose.eu en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hypnose.eu, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Hypnose.eu

Hypnose.eu brengt u weer naar de plek waar u wilt zijn. Hypnose.eu wil u graag begleiden in het process naar uw ultieme levenssituatie. Door middel van een team van gespecialiseerde hypnotiseurs die speciaal voor u tijd vrijmaken om u te helpen met het achterlaten of vergeten van trauma’s, verslavingen en andere onprettige ervaringen. Hypnose.eu zoekt altijd de best passende hypnotiseur voor u zodat alles perfect aansluit bij uw behoefte en wens. 

Waarom hypnose.eu?

Hypnose.eu heeft een van de grootste netwerken van hypnotiseurs door heel europa. Dit zorgt ervoor dat er altijd een hypnotiseur tussenzit die speciaal voor u geschikt is. Dit kan zijn omdat deze persoon dezelfde problemen heeft gehad en nu weet hoe hiermee om te moeten gaan of simpelweg omdat deze altijd paraat staat om u te helpen. Daarnaast hebben al onze hypnotiseurs een certificaat om u invidueel te mogen begleiden naar uw geluk.